Windoz viruskereső
2011. november 19. írta: dBase

Windoz viruskereső

http://www.microsoft.com/security/scanner/hu-hu/default.aspx

 

Microsoft Safety Scanner

Úgy érzi, vírusos a számítógépe?

A(z) Microsoft Safety Scanner egy ingyenesen letölthető biztonsági eszköz, amely igény szerinti vizsgálati lehetőségeket biztosít, és segít eltávolítani a vírusokat, kémprogramokat és egyéb rosszindulatú szoftvereket. Együttműködik az Ön már meglévő víruskeresőjével.

Megjegyzés: A(z) Microsoft Safety Scanner a letöltés után 10 nappal elévül. A vizsgálat legfrissebb kártevőirtó definícióval történő újrafuttatásához töltse le újra és futtassa a(z) Microsoft Safety Scanner alkalmazást.

A(z) Microsoft Safety Scanner nem helyettesíti a folyamatos védelmet nyújtó víruskereső program használatát.

Valós idejű védelemért, ami segít megvédeni otthoni vagy kisvállalati számítógépeit a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb rosszindulatú szoftverektől, töltse le a következőt: Microsoft Security Essentials.


A bejegyzés trackback címe:

https://dbase.blog.hu/api/trackback/id/tr233396353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása